Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح استخراج نظام موضوعات صنعت چرم و کفش در شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر طهرانچی ارائه و تصویب شد.

‌به گزارش ایسنا، رئیس امور اقتصادی دانش بنیان و سرمایه گذاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در این رابطه گفت: در این طرح پنج چالش در صنعت شناسایی شده است که دارای ۶۰۸ زمینه تحقیقاتی بوده و می‌توان نزدیک به شش هزار موضوع پایان‌نامه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری استخراج کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صمد عالی افزود: با ارائه این طرح مجوز تأسیس مرکز تحقیقات چرم و کفش، ایجاد مدرسه مهارتی چرم و کفش و تصویب و راه اندازی رشته‌های مرتبط با چرم و کفش مورد تصویب قرار گرفت.

عضو هیأت علمی واحد تبریز تصریح کرد: استخراج نظام موضوعات صنعت کفش و چرم برای اولین بار در ایران انجام گرفته است؛ از این رو نیازمند شناسایی اساتید مجرب در رشته‌های مختلف برای تسریع در بهبود عملکرد این صنعت در سطح ایران دارد.

عالی از راه اندازی دبیرخانه برنامه علمی به صورت استانی خبر داد و افزود: تمامی موضوعات پایان نامه‌های مرتبط با صنعت چرم و کفش که توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی سراسر کشور انتخاب می‌شود در این دبیرخانه مورد بررسی و تصویب خواهد شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صنعت چرم و کفش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۱۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلفیق هنر دست و صنعت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ آقای پوریان و همسرش خانم آشوری می‌گویند: در واحد تولیدیشان علاوه بر آموزش تخصصی گلدوزی با چرخ، شیوه‌های نوین کسب و کار را به مجموعه تحت پوششان آموزش می‌دهند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گنبدکاووس نیز می‌گوید: سه هزار هنرمند در گنبدکاووس در رشته سوزن دوزی فعالیت می‌کنند و وجود چنین زنجیره‌های تولیدی، رونق کسب و کار آنها را موجب می‌شود.

مریم آتابای خاطرنشان کرد: این واحد تولیدی علاوه بر حفظ نقوش سنتی سوزن دوزی قوم ترکمن، تلاش کرده است، این رشته را کاربردی‌تر و با هزینه‌های کمتری در اختیار عموم مردم قرار دهد.

وی با بیان اینکه تولیدات این واحد فعال در گنبدکاووس تلفیقی از هنر دست و صنعت است، گفت: استفاده از پوشاک سوزن دوزی شده، بسیار مورد توجه قشر‌های مختلف قرار گرفته است و ما هم به دنبال حمایت از کسب وکار‌هایی که رنگ و بوی تولید داخلی داشته باشد، هستیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • تلفیق هنر دست و صنعت
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در فاروج
  • کشف بزرگترین مزرعه رمز ارز در خراسان شمالی
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت