Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-اعضای هیئت مدیره اتحادیه چرم فروشان و لوازم کفش تبریز با رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی دیدار و پیرامون مسائل مربوط به اتحادیه بحث و گفتگو و گزارش عملکرد اتحادیه ارائه گردید.
به گزارش خبرگزاری آریا؛ در این دیدار صمیمی دکتر امین زاده با تقدیر و تشکر از حضور هئیت مدیره و ارائه گزارش مبسوط توسط ریاست اتحادیه، گفت: با عنایت به گزارش خوب رئیس محترم اتحادیه در خصوص توجه به آموزش، باید اذعان کرد اتحادیه چرم فروشان و لوازم کفش تبریز  از نادرترین اتحادیه های فعال در بخش آموزش به حساب می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر نقش آموزش در ارتقای و حرکت علمی افزود: در مسیر ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده توسط اعضای صنفی، سازمان صنعت معدن و تجارت استان از برنامه های آموزشی اتحادیه حمایت می کند و آماده هرگونه کمک فکری و مشاوره ای و استفاده از فضای های آموزشی و امکانات به اتحادیه می باشد.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی در ادامه به لزوم توجه به مقوله آموزش تاکید کرده و اضافه کرد: شناسایی نیازهای بازارهای هدف برای رسیدن به صادرات و یافتن مشتریان جدید باید مورد توجه تولیدکنندگان قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: دنبال آموزش های کاربردی هستیم که لازمه حرکت با تکنولوژی روز دنیا، توجه به آموزش است.
امین زاده در خاتمه گفت: صنعت کیف و کفش از صنایع مهم استان است که سازمان صنعت معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی حل مشکلات و مسائل آن را وظیفه خود می داند و آماده هرگونه حمایت می باشد.
 مسعود مودتی رئیس اتحادیه چرم فروشان و لوازم کفش تبریز به ارائه گزارش عملکرد اتحادیه و همچنین تشریح برخی مسائل و مشکلات صنفی پرداخته و گفت: برای حمایت از تولید، از سوی سازمان صمت با اعطای تسهیلات بانکی حمایت هایی صورت می پذیرد که در صنعت کیف و کفش و صنایع وابسته این حمایت ها فقط برای تولیدکنندگان کفش است.
وی افزود: این در حالی است که مواد اولیه از نیازهای اساسی برای کار تولید بوده و همچنین دارای ارزش افزوده و اشتغال زایی بالا می باشد، تسهیلات بانکی اختصاص نمی گیرد.
رئیس اتحادیه چرم فروشان و لوازم کفش تبریز تصریح کرد: انتظار داریم با عنایت حضرتعالی شاهد تخصیص تسهیلات بانکی به فعالان و اعضای صنف لوازم کفش تبریز هم باشیم.
وی در بخش دیگر سخنان خود با تقدیر و تشکر از حمایت های حاج آقا هاشمی رئیس اتاق اصناف تبریز و همچنین مهندس بابایی رئیس اداره امور اصناف سازمان صنعت معدن و تجارت استان در جهت اجرای دوره های آموزشی برای ارتقای سطح آگاهی اعضای اتحادیه، بیان کرد: در کنار اهداف و وظایف اتحادیه، تلاش کرده ایم تا به مقوله مهم آموزش اهمیت قائل شده و دوره های آموزشی برای اعضای محترم و فعالان صنف برگزار کرده ایم و انشالله این امر تداوم خواهد یافت.
مهندس مودتی، گفت: یکی از شاخص ترین عملکردهای اتحادیه که به لطف خدا ماندگار خواهد بود، اتحادیه چرم فروشان بعنوان تئوریسین و موسس اولین شهرک کیف و کفش وصنایع وابسته ایران در تبریز موفق به کسب مدال افتخار این طرح بزرگ وملی شد که این مهم نبود مگر با تعامل وهمکاری همه مدیران ومسئولین کشوری واستانی اللخصوص انجمن کفش تبریز وشخص آقای یوسف زاده وهمچنین جا دارد از زحمات ارزشمند حاج آقای صمد نامی و آقایان دکتر فرهاد ودکتر فرزاد نامی و حاج آقای قلیپور و منافی وحاج آقای زبانور بعنوان امین وامناء تقدیر وتشکر ویژه ای داشته باشیم.
شایان ذکر است: در پایان این دیدار از سوی هیئت مدیره اتحادیه چرم فروشان و لوازم کفش تبریز لوح یادبود اصناف نمونه و باانصاف به دکتر امین زاده اهدا گردید و از حسن نظر و دیدگاههای مثبت ایشان نسبت به اصناف تقدیر و تشکر شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۵۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر، جدیدترین آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار اروپا (یورو استات) نشان می‌دهد تجارت ایران و ۲۷ عضو اتحادیه اروپا در دو ماهه نخست سال جاری میلادی به ۸۴۷ میلیون یورو رسیده است. مبادلات ایران و اتحادیه اروپا در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸ درصد افزایش داشته است. در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۷۸۰ میلیون یورو کالا بین دو طرف مبادله شده بود.

بر اساس این گزارش واردات اتحادیه اروپا از ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ با افزایش ۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۱۴۴ میلیون یورو رسیده است. در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۱۳۹ میلیون یورو کالا از ایران توسط کشورهای اروپایی وارد شده بود.

رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا

صادرات اتحادیه اروپا به ایران در ماه‌های ژانویه و فوریه امسال نیز ۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته و به ۷۰۳ میلیون یورو رسیده است. اتحادیه اروپا در دوماهه نخست سال قبل ۶۴۱ میلیون یورو کالا به ایران صادر کرده بود.

بر اساس این گزارش تجارت ایران و اروپا در دومین ماه سال جاری میلادی رشد قابل توجه ۳۰ درصدی داشته و از ۳۵۸ میلیون یورو در فوریه سال ۲۰۲۳ به ۴۶۸ میلیون یورو در فوریه ۲۰۲۴ رسیده است. صادرات اروپا به ایران در فوریه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش ۳۲ درصدی مواجه شده و به ۳۹۲ میلیون یورو رسیده است. صادرات اروپا به ایران در فوریه سال قبل ۲۹۷ میلیون یورو گزارش شده بود.

صادرات آلمان به ایران در فوریه امسال ۴۶ درصد رشد کرده و به ۱۴۱ میلیون یورو بالغ شده است. صادرات فرانسه به ایران نیز با ۳۷ درصد رشد به ۳۳ میلیون یورو و صادرات ایتالیا با کاهش ۶ درصدی به ۴۲ میلیون یورو رسیده است.

صادرات رومانی به ایران ۲۲ برابر شد

اما صادرات رومانی به ایران در فوریه ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲ برابر شده و از ۲.۵ میلیون یورو در فوریه سال قبل به ۵۷ میلیون یورو در فوریه امسال افزایش یافته است.

واردات اتحادیه اروپا از ایران نیز در فوریه ۲۰۲۴ با رشد ۲۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۷۶ میلیون یورو رسیده است. این رقم برای فوریه سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۶۱ میلیون یورو اعلام شده بود.

واردات آلمان از ایران در فوریه امسال تغییر محسوسی نداشته و در سطح ۱۹ میلیون دلار باقی مانده است. اما واردات اسپانیا از ایران با رشد ۶۶ درصدی مواجه شده و به ۹.۳ میلیون یورو رسیده است. واردات ایتالیا از ایران نیز ۹۶ درصد رشد کرده و به ۲۶.۱ میلیون یورو افزایش یافته است. ایتالیا در فوریه سال قبل ۱۳.۳ میلیون یورو کالا از ایران وارد کرده بود.

کد خبر 6096232

دیگر خبرها

  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • اجرای طرح شناسایی معلمان فداکار در اصفهان
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل
  • جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا