Web Analytics Made Easy - Statcounter

صمد عالی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره مدرسه عالی مهارتی چرم و کفش گفت: یک ساختمان به مساحت 1300 متر برای این مدرسه آماده شده و در حال حاضر نیز کارهای نوسازی آن انجام می‌شود. این مدرسه 15 اسفند با حضور مسئولان افتتاح می‌شود.

او ادامه داد: فعلا در حال خرید تجهیزات و ماشین آلات با کمک اتحادیه کفاشان تبریز هستیم؛ در واقع صاحبان کارخانه و صنایع کفش و چرم، مسئولیت تجهیز این مدرسه را برعهده گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرفصل‌هایی از کشور ترکیه و ایتالیا نیز گرفته شده که این سرفصل‌ها ترجمه و آماده و قرار است در این مدرسه آموزش داده شود. همچنین دوره‌هایی که قرار است برگزار شود نیز مشخص شده است.

مسئول راه‌اندازی مدرسه مهارتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با بیان این که برای راه‌اندازی این مدرسه، رایزنی‌های لازم با کشور ترکیه انجام شده است گفت: از صنعتگران و استادان بنام در حوزه کیف و کفش چرم نیز برای آموزش استفاده خواهد شد تا با ما همکاری کنند.

عالی با بیان این که یک نیازسنجی با همکاری اتحادیه چرم و کفش تبریز نیز انجام شده اضافه کرد: در فاز اول حدود 1200 نفر نیروی مهارتی برای این صنعت نیاز است که اگر بتوانیم آموزش‌های این تعداد را بر عهده بگیریم به زودی جذب این صنعت خواهند شد.

او در خصوص اساتیدی که در این مدرسه مهارتی آموزش مهارت‌آموزان را بر عهده خواهند گرفت نیز توضیح داد: همچنین اساتیدی را در این راستا شناسایی کردیم چون چرم و کفش رشته دانشگاهی ندارد؛ اما در ایران و کشور ترکیه این اساتید را شناسایی و صحبت‌های اولیه انجام شده است تا بتوانیم در دوره‌های آموزشی از این افراد استفاده کنیم.

مسئول راه‌اندازی مدرسه مهارتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با بیان این که در سال اول بر حسب نیاز صنعت مهارت آموز جذب می‌شود اظهار کرد: طبق برآورد صنعت، در فاز اولیه نیاز به 1200 نیروی مهارتی در صنعت چرم و کفش داریم. بعد از آموزش‌های لازم، صنعت حاضر به جذب این تعداد افراد است. آموزهاش کوتاه مدت در رشته‌های مختلف از جمله برش کاری، چرم شناسی و حتی دوره‌های بازاریابی و طراحی کفش و .. را در دستور کار داریم.

عالی با تاکید بر این که هر دوره بین دو تا 3 ماه به طول خواهد انجامید تصریح کرد: با استفاده از مجرب‌ترین استادان طراحی کیف و کفش به دانشجویان مهارت‌های لازم آموزش داده خواهد شد و در کنار طراحی و تولید، برندسازی و چگونگی جذب بازار و فروش آن نیز آموزش داده می‌شود. یک سری اساتید

او در پاسخ به این سوال که آیا از صنعتگران نیز برای آموزش به مهارت آموزان استفاده می‌شود توضیح داد: برخی از استادان به صورت آکادمیک و دانشگاهی کار کرده و تجربه‌های زیادی در این خصوص دارند که در این مدرسه از آنان استفاده می‌شود. همچنین از یک سری صنعتگران با تجربه صنعت کفش نیز برای بحث مهارت آموزی استفاده می‌کنیم. حتی درنظر داریم تا از اساتیدی که سن بالایی دارند اما در این حوزه با تجربه و سرآمد هستند ویدئوهایی تهیه کرده و در کلاس برای کارآموزان پخش کنیم.

مسئول راه‌اندازی مدرسه مهارتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در ادامه در خصوص چالش‌های صنعت چرم و کفش گفت: یکی از چالش‌هایی اساسی صنعت چرم و کفش کمبود شدید نیروی متخصص و ماهر بود؛ در صنعت چرم وقتی افراد بازنشسته می‌شوند دیگر جایگزینی برای آنها وجود ندارد چون افراد به تمایلی برای کار در این صنعت ندارند؛ ما با این مدرسه این چالش را رفع و نیروهای متخصص مورد نیاز صنعت را آموزش می‌دهیم. در بحث ارگونومی پا نیز یک چالش اساسی مطرح بود که اگر طراحی کفش درست انجام شود این چالش نیز رفع می‌شود.

عالی در پایان تاکید کرد: یکی از صنایع مادر تبریز، صنعت کفش است و دانشگاه آزاد اسلامی با تصویب و راه‌اندازی رشته کفش و آموزش دوره‌های ویژه کفش به سرعت پیشرفت این صنعت در سطح ملی و بین‌المللی کمک شایانی خواهد کرد.

انتهای پیام/

341 / 167 چرم و کفش مدرسه مهارتی دانشگاه آزاد تبریز صمد عالی مهارت آموزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: چرم و کفش مدرسه مهارتی دانشگاه آزاد تبریز مهارت آموزی مدرسه مهارتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز راه اندازی صنعت چرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۳۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار در بازدید هفتگی خود از پروژه‌های ورزشی شهر که به همراه پرویز هادی، رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری و در قالب شعار " جمعه‌های بدون تعطیل " انجام می‌گیرد، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها و افزایش اماکن و سرانه ورزشی در شهر تبریز یکی از نیازهای اساسی و مطالبات مهم شهروندان این شهر به شمار می‌رود که به صورت جدی مورد توجه شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز قرار دارد.

وی با اشاره به آماده‌سازی پروژه شاخص مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز برای افتتاح در روزهای آتی افزود: این پروژه یکی از مهمترین پروژه‌های رفاهی ورزشی تبریز است که با نظارت و پیگیری‌های مستمر و با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر، روزهای پایانی را جهت بهره برداری طی می‌کند.

شهردار تبریز با اشاره به پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته عنوان کرد: پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته، از جمله استادیوم ورزشی قویدل، زورخانه و برخی سالن‌های ورزشی، در حال حاضر نیز قابل بهره برداری هستند.

وی خطاب به مدیران شهرداری تبریز تاکید کرد: انشعابات آب، برق، گاز، فاضلاب سالن‌های ورزشی افتتاح شده و همچنینی مسیر دسترسی آنها باید تأمین شود تا علاوه بر افتتاح قابل بهره بردای نیز باشد.

هوشیار همچنینی از مدیرعامل شرکت باشگاه ورزشی شهرداری تبریز خواست تا برنامه چگونگی بهره برداری از پروژه‌های جدید را ارائه کند.

هوشیار با اشاره به مشخصات پروژه فنی مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: این پروژه با زیربنای سه هزار مترمربع و در هفت طبقه سازه‌ای با هزینه‌کرد ۴۲۰ میلیارد ریال در خیابان ورزش در دست احداث است که آخرین مراحل اجرایی را پشت سر می‌گذارد.

وی اضافه کرد: همزمان با این پروژه ۱۲ پروژه ورزشی دیگر همچون چمن‌های مصنوعی، سالن‌های ورزشی چندمنظوره و رینک دوچرخه‌سواری خاوران نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

شهردار تبریز با اشاره به بودجه هزار میلیارد تومانی برای احداث پروژه‌های ورزشی یادآور شد: هزار میلیارد تومان برای اجرای ۵۵ پروژه ورزشی اختصاص یافته است که برخی از آن پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و برخی دیگر امسال افتتاح می‌شوند.

هوشیار ورزش و سلامت جامعه را اولویت دوره فعلی مدیریت شهری دانسته و ابراز کرد: مطابق وعده خود در روزهای آغازین دوره فعلی مدیریت شهری مبنی بر شروع روزهای خوب ورزش تبریز، امسال پروژه‌های مختلف ورزشی میزبان ورزشکاران تبریزی در رشته‌های مختلف فوتسال، فوتبال، والیبال، گلف، اسکواش، شنا دوچرخه سواری، ورزش همگانی و سایر ورزش‌ها خواهند بود.

وی ادامه داد: تلاش کردیم اولویت اجرای پروژه‌های ورزشی مناطق کم‌برخوردار شهر و به خصوص محلات فاقد امکانات ورزشی باشد.

گفتنی است ۱۳ پروژه ساختمان رفاهی، اداری، تجاری و ورزشی، زمین ورزشی ستارخان، استادیوم ورزشی بهشتی، زمین ورزشی تلاش، سالن چندمنظوره چاوان با پروژه‌های جانبی، سالن فضیلت، سالن شمس، سالن ورزشی خاوران، زمین ورزشی پارک مشروطه، زمین ورزشی کوی پلیس و رینک دوچرخه خاوران تا پایان اردیبهشت به بهره‌برداری می‌رسند.

کد خبر 6096084

دیگر خبرها

  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • تلفیق هنر دست و صنعت
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • تجلیل از معلمان نخستین مدرسه در زندان تبریز
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز