Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین فیضی پور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره فعالیت‌های مدرسه عالی مهارتی کفش و چرم تبریز اظهار کرد: باتوجه به سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد در راستای مهارت‌افزایی، تربیت نیروهای ماهر و ترزیق آنها به بدنه تولید کشور توسط مدارس عالی مهارتی پیگیری می‌شود.

وی افزود: در شرایط کنونی، تعداد نیروهای متخصص و ماهر در حوزه صنعت کفش و چرم بسیار پایین‌تر از ظرفیت واحدهای تولیدی است و صاحبان این صنایع با کمبود نیروهای ماهر و کاردان روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدرسه عالی مهارتی کفش و چرم به‌منظور تربیت و تامین نیروهای کاردان این حوزه آغاز به‌کار کرده است.

مدیر مدرسه عالی مهارتی کفش و چرم تبریز بیان کرد: مخاطبان این مدرسه هم می‌تواند از دانش‌آموختگان دانشگاهی یا از افراد غیردانشگاهی باشد و محدودیت درخصوص ارائه آموزش‌های مهارتی به جامعه مخاطبان خود ندارد.

فیضی پور با اشاره به لزوم توانمندسازی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه مطرح کرد: اغلب دانشجویان رشته‌های هنرهای تجسمی و گرافیک پس از سپری کردن دوره چهارساله کارشناسی و دورس نظری وقتی وارد فضای حرفه‌ای کار می‌شوند، فاصله فاحش بین کار و دانشگاه عیان می‌شود.

وی ادامه داد: این مقوله موجب سرخوردگی و احساس ناتوانی دانشجویان می‌شود و بعضا آنها را از امرار معاش و اشتغال در رشته تخصصی خود باز می‌دارد. تاکنون هیچ رشته‌ مصوبی در حوزه کفش و چرم در در دانشگاه‌های مطرح کشور ارائه نشده و این مدرسه مهارتی تنها مرجع آموزش‌های تخصصی در این به‌شمار می‌رود.

مدیر مدرسه عالی مهارتی کفش و چرم تبریز تصریح کرد: تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر نخستین و بزرگترین هدف تعیین شده برای این حوزه با اهمیت و موثر در اقتصاد شهری است. بسیاری دانشجویان رشته‌های هنر در سال‌های اخیر علاقمند ورود به صنعت کفش و چرم بوده‌اند ولی به دلیل نبود آموزش‌ها و هدایت‌های مناسب منصرف شده‌اند.

فیضی پور درباره وجه تمایز آموزش‌های مدارس عالی مهارتی با مراکز مهارت‌افزایی خارج از دانشگاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی پس از قریب به 40 سال ارائه خدمت به نظام آموزش عالی دارای یک برِند اجتماعی و ظرفیت‌های بالفعل است که مهارت آموزان در این مدرسه مهارتی از ظرفیت‌های این دانشگاه نیز بهره‌مند می‌شوند.

وی تشریح کرد: امکانات فیزیکی، استادان و مدارک صادره هنرجویان همگی از دانشگاه آزاد اسلامی تامین و پشتیبانی می‌شود، از طرفی دانشگاه هیچ چشم‌داشتی از قِبل موضوعات مالی نسبت به مدارس مهارتی نداشته و تربیت نیروهای توانمند و کارآفرین در اولویت نخست است.

مدیر مدرسه عالی مهارتی کفش و چرم تبریز خاطرنشان کرد: براساس رایزنی‌هایی که با تولیدکنندگان، اتحادیه‌ها و تشکل‌های صنفی صورت گرفته، این واحدهای تولیدی هستند که تقاضای تربیت کار ماهر و کاردان را از دانشگاه مطرح کرده‌اند و این به‌معنی مهیا بودن بازار کار برای قسمتی از هنرجویان است. البته زمینه‌های کارآفرینی و ایجاد کسب‌وکارهای تخصصی برای هنرجویان نیز فراهم خواهد شد.

انتهای پیام/

358 / 167 مدارس مهارتی مدرسه مهارتی کفش و چرم دانشگاه آزاد تبریز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مدارس مهارتی مدرسه مهارتی کفش و چرم دانشگاه آزاد تبریز مدرسه عالی مهارتی کفش و چرم تبریز دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۲۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ملی جهاد آبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی

رضا عطایی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با اشاره به اجرای طرح جهاد آبرسانی در خراسان شمالی گفت: این طرح با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با حجم سرمایه گذاری ۵۵۰ میلیارد تومان، در نظر دارد تا پایان دولت سیزدهم جمعیت ۹۰ هزار نفری را در ۱۶۴ روستای استان از نعمت آب پایدار بهره‌مند نماید.

عطایی عنوان کرد: طرح جهادآبرسانی در قالب چهار مجتمع روستایی "پایین دست شیرین دره"، "کهنه جلگه"، "پرسه سو" و زیدرسرانی"در استان در حال اجرا است که تاکنون ۱۹ روستا در این طرح از نعمت آب شرب پایدار بهره‌مند شده اند.

وی در خصوص روند اجرای این طرح در سال ۱۴۰۲ افزود: طرح جهادآبرسانی استان در سال گذشته، گام‌های مثبتی داشته و تاکنون ۳ هزار مترمکعب مخزن ذخیره آّب شرب احداث و ۱۴۰ کیلومتر خط انتقال نیز اجرا شده است.

عطایی در ادامه اظهارداشت: عملیات اصلاح و توسعه ۶۵ کیلومتر خط انتقال و احداث ۹ باب ایستگاه پمپاژ از دیگر اقدامات انجام شده این طرح در سال ۱۴۰۲ بوده است.

عطایی گفت: علیرغم اینکه عملیات نوسازی انشعابات در قرارداد طرح جهادآبرسانی عنوان نشده، اما با این حال سال گذشته ۲۰۰ مورد نوسازی انشعاب صورت گرفته و هزار و ۵۰۰ مورد انشعاب نیز در سال ۱۴۰۳ نوسازی خواهد شد.

وی بااشاره به اینکه برای اجرای این طرح در استان، اعتباری معادل ۵۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده، افزود: تاکنون ۱۷۰ میلیارد تومان برای طرح‌های جهاد آّبرسانی در استان هزینه شده است.

طرح جهاد آبرسانی، از اقدامات تاثیرگذار و امیدآفرین در جهت آبرسانی به مناطق روستایی کم برخوردار از آب شرب پایدار است؛ در این طرح، قرار است، ۱۰ هزار روستا در سطح کشور از نعمت آب سالم و بهداشتی پایدار بهره‌مند شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • طرح ملی جهاد آبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم