Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین فیضی پور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره ارزش مهارت‌های ارائه شده در مدارس عالی مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: سرفصل دوره‌های تخصصی مدرسه عالی مهارتی کفش و چرم تبریز تقریباً در هیچ یک مراکز آموزشی منطقه ارائه نمی‌شود و هزینه‌های دوره‌های پیش‌بینی شده نسبت به توانمندی که فراگیران در پایان دوره‌ها کسب می‌کنند غیر قابل قیاس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با رایزنی‌هایی که تشکل‌های حرفه‌ای و صنفی حوزه چرم و کفش انجام شده، تمام تلاش خود را به‌کار می‌گیریم تا اتحادیه‌ها و انجمن‌های صنفی هنگام اعطای مجوزات فعالیتی از پیمانکاران و فعالان این حوزه مدارک مهارتی دانشگاه آزاد را نیز درخواست درخواست کنند.

مدیر مدرسه عالی مهارتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بیان کرد: عناوین دوره‌های آموزشی این مدرسه عالی مهارتی با محوریت کارآفرینی تدوین شده است. البته اساسنامه راه‌اندازی مدارس مهارتی نیز تاکید بسیاری به سوق هنرجویان به سمت کارآفرینی دارد و ما نیز سعی کرده‌ایم پس از ارائه آموزش‌ها و مهارت‌های لازم به هنرجویان آنها را به سوی ایجاد کسب‌وکار هدایت کنیم.

فیضی‌پور با اشاره به حمایت دانشگاه آزاد اسلامی تبریز از کارآفرینان حوزه کفش و چرم، عنوان کرد: هنرجویانی که پس از اتمام دوره‌های تخصصی در راستای کارآفرینی گام بردارند، دانشگاه آمادگی دارد تا از ایده‌های آنها برای تبدیل به شدن به محصول تجاری حمایت کند. بازار و صنعت کفش و چرم علاوه نیازی که به متخصصان ماهر دارد، به‌شدت در حوزه کارآفرینی و نوآوری نیز نیازمند ورود جوانان تازه نفس است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در دانشگاه با هم‌افزایی صنعت، فرصت مطلوبی را در اختیار علاقه‌مندان حوزه کفش و چرم می‌گذارد تا به‌عنوان کارآفرین وارد این حوزه پربازده شوند.

انتهای پیام/

358 / 167 مدرسه مهارتی چرم و کفش دانشگاه آزاد تبریز صنعت کفش و چرم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مدرسه مهارتی چرم و کفش دانشگاه آزاد تبریز صنعت کفش و چرم دانشگاه آزاد عالی مهارتی کفش و چرم دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۰۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با تأکید بر لزوم برگزاری ایده بازار در دانشگاه‌ها، گفت: امسال در استان همدان متعهد شده‌ایم برای ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار شغل ایجاد کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازهمدان، سیدمجتبی حسینی امروز در افتتاحیه رویداد صدرا که با همت دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: حدود 42 درصد از تعهد 17 هزار 770 نفری ایجاد اشتغال سال‌جاری در راستای دغدغه دولت سیزدهم برای ایجاد شغل فارغ‌التحصیلان بیکار در استان همدان به این گروه اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه فرصت‌های شغلی باید به درستی و متناسب و متوازن توزیع شوند، تأکید کرد: تحقق هدف ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان بیکار باید با آموزش‌های مناسب و اشتغال‌یابی درست پیش برود. بنا‌بر‌این ابتدا باید با کمک دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با تأکید بر اینکه دنیای امروز عصر دانش و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال است، بیان کرد: خارج شدن از تفکرات کلیشه و اداری و فراهم کردن فضا برای ورود ایده‌ها و اندیشه نو، استفاده از تکنیک حل مسئله باید در دستور کار قرار گیرد تا منتج به فعالیت‌های فناورانه و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان شود.

حسینی تأکید کرد: با تعامل بین دانشگاه‌های استان و صنعت و مجموعه اقتصادی استان باید سازو‌کاری در نظر گرفته شود که هر دستگاهی برای اشتغال فارغ التحصیلان چه کارهایی می‌تواند انجام دهد، بر اساس آن موارد را احصا کرده و سند راهبردی در این رابطه تدوین شود که سرلوحه عملکرد استان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مهمترین راهکار ایجاد شغل برای تحصیلکردگان استفاده از ظرفیت های دانش بنیانی است و باید به این مهم توجه شود، افزود: تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد سونامی فناوری باعث شده برخی مشاغل رود یا در آینده از دست خواهد رفت بنابراین حتما باید نوآور و به‌روز باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با تاکید بر اینکه سال جاری تمرکز استان بر توسعه سرمایه‌گذاری، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌هایی است که منجر به توسعه اشتغال در فارغ‌التحصیلان دانشگاهی می‌شود، گفت: پیشنهاد ما این است دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند که از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند تا نتیجه آن به صورت عملیاتی مشهود شود.

حسینی، همچنین خواستار برگزاری ایده بازار در دانشگاه‌ها شد و افزود: پاشنه آشیل دولت سیزدهم مسئله اشتغال است و ما باید توجه به اشتغال‌آفرینی و هدایت شغلی را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

وی با بیان اینکه ایجاد گرایش‌های بین رشته‌ای و تغییر سرفصل برخی دروس توسط دانشگاه‌های استان می‌تواند در رفع مشکل به کار‌گیری فارغ‌التحصیلان موثر باشد، بیان کرد: هدف اصلی ما تأمین نیروی انسانی مورد نیاز بازار کار با تمرکز بر دانشجویان و فارغ التحصیلان است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان آموزش، کارآفرینی و اشتغال را سه مؤلفه رشد جامعه دانست و گفت: دانشگاه محور فرهنگ، کارآفرینی و اقتصاد است. براین اساس باید به دنبال توسعه کارآفرینی در دانشگاه بود و سرمایه‌گذاری‌ها باید با اکوسیستم منطقه سازگاری داشته باشد.

حسینی تأکید کرد: اقتصاد و کارآفرینی باید در دانشگاه نقش محوری داشته باشد و در همه پیوندها و لایه‌های آن پیاده‌سازی شود؛ هر دانشگاه باید بر اساس توانایی و محیط پیرامونی خود مدل کارآفرینی ویژه خود را ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • رقم عجیب مصرف برق کولر‌ها در دوره گرم سال
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان