Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت و دانشگاه بجای ارتباط باید با هم ترکیب شوند

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، صابر پرنیان در حاشیه عقد تفاهم نامه همکاری دو جانبه بین سازمان صمت استان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در جمع مدیران دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با بیان اینکه جهت‌دهی، سرعت دهی و هماهنگی بیشتر سه مولفه اساسی در برنامه بلندمدت سازمان صمت استان برای صنعت و تولید قرار دارد؛ اظهار کرد: صنعت تشنه عارضه یابی و کار علمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام آمادگی برای ایجاد رابطه عمیق و موثر بین صنعت و مراکز علمی استان ادامه داد: محیط های کسب و کار به کلاس های پژوهش، نوآوری و خلاقیت دانشجویان و هیئت علمی تبدیل می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با ارائه سیمای صنعت استان در کشور اظهار داشت: در صنایع مهم، نظیر ماشین سازی، قطعه سازی، شیرینی و شکلات، صنایع فولادی، فرش و صنایع دستی، آجیل و خشکبار، مواد معدنی رتبه های نخست کشور را داریم.

پرنیان از شهرک صنعتی بعثت به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی قاره آسیا یاد کرد و افزود: ایجاد صنایع دارای ارزش افزوده و تکمیل زنجیره کامل تولید، در افق 10 ساله این شهرک صنعتی قراردارد.

رئیس سازمان صمت استان با اشاره به عقد تفاهم نامه آموزشی با دانشگاه آزاد تبریز در حوزه کفش و چرم گفت: هفتاد درصد صنایع تولیدی چرم در آذربایجان شرقی است و برگزاری دوره های آموزشی دانش محور برای فعالین صنعت چرم و کیف و کفش استان توسعه و شکوفایی این صنعت مهم را در پی خواهد داشت.

تفاهم‌نامه همکاری علمی بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی در راستای تحقق اهداف سند چشم‌انداز بیست‌ساله، سیاست‌های کلی نظام و در راستای اجرای سند تعالی و تحول دانشگاه آزاد اسلامی در جهت بهره‌مندی مستمر و نهادمند از خرد جمعی و برقراری ارتباط موثر دانشگاه با صنعت و جامعه و به منظور ارتقاء توان علمی اعضا، مدیران، متخصصین صنایع و کارخانجات مختلف و محققین صنعت و معدن در مراکز تحقیقاتی،آموزشی، صنعتی وخدماتی و آموزش کارکنان بنگاههای تولیدی و اقتصادی با هدف افزایش سطح دانش و مهارتهای شاغلین به منظور ایجاد وگسترش و همفکری و همکاریهای آموزشی و پژوهشی فیمابین و ارتقاء کمی و کیفی اهداف و برنامه‌های مشترک منعقد شد.

همچنین در این آیین از لوح یادبود اولین انجمن علمی تخصصی در حوزه چرم و کفش رونمایی رونمایی شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی شهرک صنعتی بعثت فارس تبریز عزیز جوانپور چرم و کفش قطعه سازی صنایع فولادی آجیل و خشکبار مواد معدنی هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی دانشگاه آزاد اسلامی شهرک صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۸۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت

براساس تازه‌ترین رتبه‌بندی آسیایی تایمز، دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای نسبت به سال ۲۰۲۳ در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، جلال شیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: بر اساس آخرین آمار اعلامی نظام رتبه بندی جهانی تایمز در خصوص رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی، دانشگاه تبریز با صعود کم سابقه ۲۸ پله ای در بین دانشگاه‌های آسیایی توانست جایگاه ۱۲۱ آسیا را کسب کند.

وی افزود: بر همین اساس، دانشگاه تبریز با صعود ۱۲ پله ای در بین دانشگاه‌های کشور نسبت به سال گذشته، توانست جایگاه دوم دانشگاه‌های جامع کشور را پس از دانشگاه تهران برای سال ۲۰۲۴ کسب نماید.

شیری گفت: همچنین در مقیاس "درهمکرد"، دانشگاه تبریز پس از دانشگاه های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت، تهران و صنعتی شیراز در جایگاه ششم کشوری قرار گرفت.

*اعتبار بالای نظام رتبه بندی بین المللی تایمز

شیری با اشاره به اعتبار بالای نظام رتبه بندی تایمز اظهار داشت: نظام رتبه بندی بین المللی تایمز از جمله نظام های رتبه بندی معتبر است که با استفاده از شاخص های آموزش، کیفیت پژوهش، محیط پژوهشی، ارتباط با جامعه و صنعت، و فعالیت ها و همکاری های بین المللی اقدام به رتبه بندی دانشگاه ها می نماید.

دانشگاه تبریز در سال ۲۰۲۴ صعود ۲۰۰ رتبه ای در بین دانشگاه های جهان در نظام رتبه‌بندی بین المللی شانگهای، و نیز صعود ۱۰۰ رتبه ای نظام رتبه‌بندی تایمز (در بین کل دانشگاه های جهان) را نیز تجربه کرده است.

بر اساس این گزارش؛ در لیست ارائه شده  در رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۴ ۷۵ دانشگاه  از جمهوری اسلامی ایران حضور داشته اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی